Haber

Öğrencilerden Başkan Topaloğlu’na Ziyaret

Kemer Belediyesi tarafından eğitim merkezine dönüştürülen Ahmet Erkal Güçlendirme Eğitim Kursu’nda üniversite sınavına ücretsiz hazırlanan ve sınavda başarılı olan Emirhan Altun ve İbrahim Çeliker, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. . Ziyarette Kurs Müdürü Suat Göv de hazır bulundu.

 

Başkan Topaloğlu, Ahmet Erkal Spor Tesisleri’nde daha önce kumarhane olarak kullanılan binayı eğitim merkezine dönüştürdüklerini belirterek, burada verdikleri ücretsiz eğitimle öğrencilerin başarıdan başarıya koştuklarını söyledi.

 

Ahmet Erkal Temel Eğitim Kursu’nda 300 öğrencinin ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu aldığını hatırlatan Lider Topaloğlu, “Öğrencilerimizin elde ettiği başarıdan memnuniyet duyuyoruz. En iyi yatırımın eğitime ve çocuklara yapılan yatırım olduğunu çocuklarımızın girdiği üniversitelerle kanıtlıyoruz. Kursumuzda çocuklarımıza ücretsiz testler ve kitap desteği sağlayarak geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı oluyoruz. Çocuklarımızdan beklediğimiz tek şey başarıdır. Onlar başarılı oldukça eğitim seviyemiz daha üst seviyelere çıkıyor ve bundan mutluluk duyuyoruz. Kemer Belediyesi olarak çocuklarımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi. söz konusu.

 

Erzurum Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne kabul edilen İbrahim Çeliker, “Geçen yıl üniversite sınavında sıralamam 240 bin civarında iken bu yıl 30 bin arasına girerek hukuk fakültesine girdim. Bu başarıda en büyük destekçim Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu ve kursumuzdaki öğretmenlerimizdir. “Başkanımıza ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” söz konusu.

 

Üniversite sınavında 43 bin derece alan ve Süleyman Demirel Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ni kazanan Emirhan Altun, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun emekli bir öğretmen olarak her zaman yanlarında olduğuna dikkat çekerek, “Bize çok güzel eğitim desteği sağladılar. Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda.” . Bize gösterilen ilgi her zaman en üst seviyede oldu. Desteklerinden dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu desteğin bizden sonra da devam edeceğinden eminim” dedi. dedi.

Başkan Topaloğlu, ziyaretin ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-korkut.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu